Compass Group België is met een omzet van ongeveer 134 miljoen euro en zo'n 2000 werknemers een van de belangrijkste spelers op de Belgische markt van catering en facility management. Dagelijks serveert het meer dan honderdduizend maaltijden vanuit meer dan driehonderd uitbatingen. Compass Group bestaat uit vier business units: Scolarest, Medirest, Eurest en Eurest Services. Hierlangs levert het een waaier aan diensten aan respectievelijk scholen, zorginstellingen, bedrijven en organisaties. Naast catering kunnen klanten rekenen op ondersteunende kwaliteitsdiensten zoals schoonmaak, onthaal, mailroom en coördinatie van vergaderzalen.
Nieuwe website Compass Group valt in de smaak
Compass Group wou hun imago versterken en tonen dat gezondheid, duurzaamheid met passie voor eten en mensen op de eerste plaats staat. Een website die informeert maar ook inspireert is het resultaat. Deze prikkelt de zintuigen om meer te weten te komen over Compas Group. Dankzij de waardevolle content doorheen de volledige site, neemt hij de websitebezoeker mee op een culinaire trip vol cases en stories.
Compass Group speelt de finale
Na de kwart- en halve finales vond op 29 mei de eindstrijd plaats van de jaarlijkse 'Batle of the Chefs', een initiatief van Compass Group waarbij het haar beste keukenteams tegen elkaar laat strijden in een kookwedstrijd. Voor de aanpak van dit event wees het kompas van de Britse multinational ook dit jaar richting het eventeam van D'M&S.
EnergiQ: een slim platform voor een nieuw (op)voedingsconcept
Scolarest, onderdeel van de Compass Group, beheert in België talrijke restaurants in onderwijsinstellingen, in alle netten. Meer dan lekkere maaltijden bereiden, wil het vandaag de directie, de leerlingen en hun ouders actief bewustmaken van de nood aan een gezond eetpatroon. D’M&S zette die missie kracht bij met een dynamisch en activerend online platform: EnergIQ.
Compass Group organiseert een event om van te smullen.
Op 1 juni organiseerde ons eventteam de ‘Battle of the Chefs’ voor foodservicespecialist Compass Group. Tijdens de finale in Tour & Taxis streden 10 koksteams om de titel ‘Signature Dish of the Year’. De 250 gasten genoten met volle teugen van het kookspektakel.
Hospitality platform voor Compass Group
Foodservicespecialist Compass Group wilde zijn vertegenwoordigers een tool geven om klanten en prospects uit te nodigen voor leuke events. Wij ontwikkelden daartoe een online hospitality platform waarop vertegenwoordigers kunnen inloggen en relaties rechtstreeks uitnodigen voor unieke events.